Verzending

Voor verzending in Nederland:

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4.20,- per bestelling (brievenbuspakket). Bij een bestelling met gewicht van meer dan 500gr zijn de kosten vanaf €6.45,- (postpakket). Bestellingen worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen verwerkt en verzonden via DPD. De postbezorger doet er daarna doorgaans 1-2 werkdagen over om jouw bestelling te bezorgen bij jou. Wanneer wij jouw bestelling hebben aangemeld bij de postbezorger, ontvang jij een track & trace code om de bestelling te volgen. Let op, wij zijn niet aansprakelijk voor evt. zoekgeraakte pakketten!

Voor verzending naar België:

De verzendkosten naar België bedragen €10,- per bestelling (brievenbuspakket). Bij een bestelling met gewicht van meer dan 500gr zijn de kosten vanaf €14,- (postpakket). Bestellingen worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen verwerkt en verzonden via DPD. De postbezorger doet er daarna doorgaans 2-3 werkdagen over om jouw bestelling te bezorgen bij jou. Wanneer wij jouw bestelling hebben aangemeld bij de postbezorger, ontvang jij een track & trace code om de bestelling te volgen. Let op, wij zijn niet aansprakelijk voor evt. zoekgeraakte pakketten!

Retournering / Voorwaarden:

Wat jammer dat je je aankoop wilt retourneren. Dat is vervelend om te horen maar geen probleem. Je hebt een wettelijke herroepingstermijn recht, hiervoor heb je 14 dagen bedenktijd en 14 dagen om je aankoop retour te sturen. Deze (herroeping)termijn gaat in op de dag na ontvangst. Binnen deze termijn kan een artikel, zonder opgaaf van redenen, geretourneerd worden, maar een reden van retour zouden wij wel op prijs stellen (ook om onze service/product te kunnen verbeteren). We vragen wel om het Retourformulier in te vullen en mee te sturen met je retourzending, samen met de pakbon. In verband met voedselveiligheid en hygiëne kunnen wij enkel ongeopende en in originele verpakking geretourneerde producten accepteren. Let op, de kosten en risico van het terugzenden zijn voor eigen rekening.

Je kunt jouw bestelling retourneren naar het volgende adres:
Morie’s Pastries
Tuinkade 33
1382 XK, Weesp
Nederland

Zodra wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen of is aangetoond dat de retourzending is verzonden, zullen wij het aankoopbedrag terugbetalen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. De terugbetaling zal plaatsvinden in de wettelijke 14 dagen termijn. Indien je je complete bestelling terugstuurt ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. Stuur je een gedeelte van je bestelling terug, dan ontvang je alleen het aankoopbedrag van het specifieke artikel retour

Onvoldoende gefrankeerd:

Retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn, kunnen wij helaas niet accepteren. Als dit toch het geval is zullen deze kosten achteraf in rekening worden gebracht.

Andere verkoopkanalen

Mocht u onze producten elders op andere verkoopkanalen treffen zoals o.a. Bol.com e.d., gelden de richtlijnen voor verzenden & retourneren die zij hanteren.