Zijn jullie pannenkoekenmixen natuurlijk gekleurd?

Jazeker! Onze producten bevatten geen kunstmatige geur, kleur en/of smaakstoffen. Onze pannenkoeken krijgen zo een mooi kleurtje vanwege het stofje “Karmijn”, dit stofje bevindt zich ook in producten zoals o.a. Fristi en Roze Koeken

Ik heb producten ontvangen die ik niet besteld heb, hoe kan ik deze retourneren?

Als je een artikel hebt ontvangen welke je niet besteld hebt, kunt je ervoor kiezen om het artikel kosteloos te retourneren of te vervangen. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice en zij zullen een passende oplossing bieden.

Waar kan ik mijn retour pakket afgeven?

Je kunt je retourzending afgeven bij een pakketpunt. Zorg ervoor dat je het retouradres op de doos hebt vermeld. Bij het pakketpunt zullen ze een retourlabel voor je aanmaken. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Mijn bestelling is niet aangekomen, wat nu?

Wat vervelend om te horen dat uw pakket niet is aangekomen, wij kunnen een onderzoek voor u laten instellen bij DHL. Echter houdt u er a.u.b. rekening mee dat nadat wij u een Track & Trace code hebben verschaft, wij niet meer aansprakelijk zijn voor evt. zoekgeraakte pakketten

Waar kan ik de unicorn pan verkrijgen?

Op het moment hebben wij deze pan helaas niet beschikbaar in ons assortiment, maar wij zijn druk bezig om dit mogelijk te maken. Om u toch de ultieme “unicorn experience” te kunnen geven, hebben wij hieronder de link vermeld waar u de pan eventueel kunt verkrijgen.

Amazon Link