Over Ons

Over Morie’s roze pannenkoekenmix

Met een ruime keus aan aanbod van bestaande pannenkoeken, cupcakes, koekjes en taart mixen, maken wij met onze bakmixen (pastries), onderscheid en bieden keuze uit de nu verkrijgbare standaard mixen, die al in de winkelschappen liggen.

prinsesjes

Gekleurde pannenkoeken mix

Op het moment verkopen wij een gekleurde pannenkoeken mix (roze), met in het perspectief om uiteindelijk meer gekleurde bakmixen te verkopen, zoals o.a. voor koekjes, cupcakes, taarten en meerdere kleuren/smaken pannenkoeken.

Met het huidige pannenkoeken aanbod beschikbaar, bieden wij met onze vrolijke gekleurde mix variatie en de mogelijkheid om een twist te geven aan de alom bekende saaie pannenkoek.Je zou ons kunnen zien als de “unicorn” tussen de verkrijgbare pannenkoeken mixen, want uniek dat zijn we zeker!

pancake-decor

Veel smikkel plezier

Zelf kun je natuurlijk ook gekleurde pannenkoeken maken met een aantal benodigdheden, maar wij vereenvoudigen simpelweg dit proces, zodat het in één handomdraai en met veel gemak kan.

Met onze roze pannenkoekenmix, kun jij op een leuke manier invulling geven aan themafeestjes (zoals o.a. prinsessen, barbie, peppa pig, unicorn, baby shower thema’s) verjaardag traktaties, high tea’s en zo veel meer andere gezellige gelegenheden.

Benieuwd geworden naar onze heerlijke pannenkoeken mixen? bekijk dan onze product pagina.

Veel smikkel plezier gewenst!

“And remember your are special, just like a beautiful unicorn!”